Подарете ново изживяване на Вашите клиенти. Погрижете се за тяхната сигурност и здраве като презентирате менюто или продуктите си по един иновативен начин.

Възползвайте се от най-атрактивната технология на българския пазар – дигитално меню.

Създайте Вашето меню бързо и лесно само чрез платформата на TouchMenu. Нашият контролен панел е създаден максимално удобен за потребителя и не се изискват допълнителни знания, за да работите с него.

Сега можете сами да управлявате Вашите менюта, като вече няма да се налага да използвате хартиени или други подобни варианти.

Дигитално менюКак се използва дигиталното меню?

Клиентите на бизнеса могат да получат достъп до менюто или каталога чрез специален QR код. Този код се генерира чрез платформата на TouchMenu. И задължително трябва да бъде поставен на видими места, за да могат потребителите да имат достъп до него.

Използвайки камерата на телефона си, клиентите трябва да сканират QR кода и автоматично получават достъп до менюто на ресторанта или каталога на търговския обект.

Какви са предимствата на дигиталното меню за клиентите?

Удобство при посещение на ресторант

В днешно време клиентите обичат да са запознати с менюто на ресторанта преди да направят резервацията си. Ето защо, с дигиталното меню можете да впечатлите посетителите още преди да са стъпили в ресторанта Ви. Да им покажете разнообразието си от храни и напитки и да ги вдъхновите с кухнята си.

Удобство при пазаруване

Дигиталното меню е в полза и на хората, които не обичат да си губят времето в обикаляне по магазините и разглеждане на различни артикули. С него те могат предварително да се запознаят с асортимента на избраните обекти. И, ако решат да дойдат на място, да могат да се насочат направо към предварително избраните продукти.

Бързи и лесни поръчки

Все повече клиенти предпочитат онлайн пазаруването и комуникацията с бизнесите. Причините са много – от по-лесна навигация и намиране на това, което търсят до минимализиране на грешките при направата на поръчки.

Дигиталното меню на TouchMenu предлага на потребителите проста навигация, интерактивно съдържание и уникално изживяване.

Предимствата на дигиталното меню
Какви са предимствата на дигиталното меню за бизнеса?

Спестявате време

С хартиените менюта трябва да губите ценно време в кординиране на дизайнери, рекламна агенция и печат. И дори една грешна цена или снимка, може да развали визията на менюто Ви.

С дигиталното меню ще забравите за трудностите при смяна на менюто или промяна на асортимента. Чрез платформата TouchMenu Вие сам бързо и лесно можете да управлявате и да променяте менюто и продуктите.

Спестявате от разходите

Дигиталното меню Ви дава възможност да намалите от разходите за печат. Промените в менюто могат да се направят БЕЗ разпечатване на допълнителни страници или смяна на цялото меню. И най-хубавото е, че не се нуждаете от цял екип от специалисти, за да го направите.

Ще спестите и от постоянната дезинфекция на менютата. Това води до по-ниски разходи за консумативи и намалява ангажираността на сервитоьрите.

Бързо и лесно управление

Административният панел е максимално опростен, но в същото време Ви предоставя цялата информация, от която се нуждаете.

Дигиталната платформа на TouchMenu позволява автоматично обновяване на менюто, информация за хранителен състав, както и да добавите алергени. Дава Ви възможност да дублирате, локализирате и изтриете меню с помощта на нашите инструкции в контролния панел. Можете да създавате промоции, да получавате поръчки и плащания и да анализирате статистиките от потреблението на клиентите.

По-ефективен работен процес.

Дигиталното меню облекчава работата на сервитьорите в ресторанта и на персонала в кухнята. Чрез него клиентите могат да поръчат доставка или да заяват, че ще вземат поръчката си в точно определен час. Така Вие можете да кординирате персонала и да разпределите времето им по най-оптималния начин.

Допълнително удобство е, че можете да деактивирате функцията за приемане на поръчки в определен часови интервал, когато кухнята е много натоварена.

Улеснете работата си, спестете средства увеличете продажбите си с TouchMenu!Дигитално меню